Ingarö Sporthall
30 november 2018
20:15

Referat: Ingarö IF - Högdalens AIS

Spännande match ute på Ingarö. Vi åker ut och gör en bra match där Ingarö äger bollen och spelet men vi spelar ett riktigt bra försvar och så hade vi vår målvakt idag som storspelade.
Ingarö gör 1-0 efter åtta minuter i första när de bryter oss i ett uppspel och spelar snygga kombinationer och bollen sitter otagbart bakom vår målis.
Andra perioden rider vi ut en 5 minuters utvisning och vi är fortfarande med i matchen.
Vi krigar på i andra som slutar 0-0.
I tredje perioden börjar vi ha mer boll och jämnar ut spelet. Vi gör mycket snyggt 1-1 tidigt i tredje. Nu blir det väldigt ovisst om vi kan ta med oss poäng hem från matchen. Med 4 minuter och 24 sekunder kvar får skyttekungen Liam Åström läge och skjuter in bollen i bortre hörnet och Ingarö är i ledning med 2-1. Sista tre minuter skapar vi flera bra målchanser och bollen är vid ett par tillfällen riktigt nära att gå in men det ville sig inte. Med 30 sekunder avgör Ingarö med ett snyggt innebandymål och slår in den på volley efter att ha en spelare tar ner bollen på bröstet i bortre delen av målgården innan volleyskottet, som sagt snyggt och Innebandygodis fick avsluta denna spännande match där vi ör riktigt nära att knipa poäng.

Tack till Ingarö för matchen som visar att de är ett bra lag och domarna som skötte matchen snyggt.

tis 12 mar 2019, 21:15 Högdalens AIS - Ingarö IF 4 - 12